Terug
Hilversum
1 maand(en)
8 uur per week
8-11-2024
23-10-2024
Reageer nu
VNR-67453

Functieomschrijving:

Wat ga je doen?

Als medewerker Logistiek bouw je mee aan een veilige en stevige regio. Je bent medeverantwoordelijk voor de continuïteit in werkprocessen binnen je vakgebied. Je ondersteunt je collega’s door

het verlenen van hand- en spandiensten in de werkplaatsen voor het gereedmaken en –houden van voertuigen en inventaris. Je voornaamste taak is het rijden van logistieke rondes vanuit kazerne Hilversum naar de overige brandweer posten. Bij je bezoeken aan de posten haal en breng je materiaal en verricht je waar nodig lichte onderhoud of reparatie werkzaamheden. Je verricht je werkzaamheden onder leiding van de Coördinator. Je werktijden zijn van 07:00 uur tot 16:30 uur.

Over de klant:

Veiligheidsregio Flevoland en Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek werken samen aan de veiligheid en gezondheid van hun inwoners. Veiligheidsregio Flevoland is een samenwerkingsverband van alle gemeenten in Flevoland, Politie, Brandweer Flevoland en de geneeskundige zorg (GHOR Flevoland). Daarnaast wordt samengewerkt met een groot aantal andere partners. Deze uitvraag verloopt via MSP. Als MSP partner zijn wij de spin het web, het ‘single point of contact’ (SPOC) tussen uw organisatie en alle flex leveranciers.

Eisen:

Wie ben jij?

Je werkt graag in een professioneel team en hebt affiniteit met de Brandweer. Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent secuur, je kunt snel schakelen en adhoc werkzaamheden uitvoeren.

Om deze taken goed en met plezier uit te kunnen voeren beschik je aantoonbaar over minimaal MBO-2 niveau met een technische achtergrond, je hebt tenminste 2 jaar relevante werkervaring en je beschikt over een rijbewijs B en C.

Je bent een echte aanpakker, ook wanneer het even niet goed uitkomt. Bij problemen kom je graag met innovatieve en constructieve oplossingen. Je beheerst de Nederlandse taal goed, bent stressbestendig en kunt goed samenwerken. Je bent per direct beschikbaar. Repressieve ervaring is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 23 oktober 2024, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Maarten Faessen

Jouw weg naar succes?

In 7 stappen en enkele dagen

  • 1

    Vind jouw opdracht

  • 2

    Reageer: stuur ons je cv

  • 3

    Wij checken jouw profiel met de opdracht(gever)

  • 4

    Telefonisch kennismaken met een recruiter van Circle8

  • 5

    Is er een match? We stellen je voor

  • 6

    Intakegesprek bij de opdrachtgever

  • 7

    Contract en let's go!