Terug
Den Bosch / Eindhoven
12 maand(en)
40 uur per week
1-12-2024
21-10-2024
Reageer nu
VNR-67446

Functieomschrijving:

Met jouw energie kan het:

  • Werken aan diverse, complexe projecten en zorgen voor een vlekkeloze samenwerking tussen specialisten en stakeholders.
  • Bijdragen aan het realiseren van projecten waarin leefbaarheid en duurzaamheid centraal staan.

Word de schakel tussen diverse teams en interne stakeholders als regisseur Ruimte & Recht voor het gebiedsteam Den Bosch - Eindhoven. Coördineer complexe projecten, bevorder samenwerking en draag direct bij aan duurzame oplossingen voor een betere leefomgeving. Jouw inzet maakt het verschil voor onze toekomst!

Zo ga jij deze uitdaging aan

Als regisseur Ruimte & Recht (R&R) coördineer en manage je diverse projecten binnen je portfolio. Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding en nieuwbouw van stations en tracés om de stations te ontsluiten voor het laag- en middenspanningsnet. Daarbij stuur je verschillende professionele specialisten aan en optimaliseer je de omstandigheden voor een prettige en efficiënte samenwerking. Zowel binnen je team als met en tussen de specialisten en interne stakeholders. Zo stimuleer je dat projecten op tijd en binnen budget worden gerealiseerd.

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Projecten plannen en bewaken: je vertaalt technische informatie naar duidelijke projectdefinities, stelt plannen van aanpak op en zorgt dat alles op tijd en binnen scope wordt gerealiseerd.
  • Opdrachten beheren: je verzamelt informatie over portfolio-ontwikkelingen, en informeert en adviseert de opdrachtgever helder en tijdig over de voortgang, risico’s en aanpak van projecten.
  • Teamvorming, verbinding en scheppen van kaders: je organiseert de projecten binnen je portfolio, bespreekt de voortgang, evalueert eventuele knelpunten en implementeert verbeteringen binnen het team.
  • Stakeholdermanagement: je zorgt voor tevreden opdrachtgevers door een optimale planning en tijdige uitvoering van projecten en steekt tijd en energie in een goede relatie met al je opdrachtgevers, van de engineer tot en met het management.
  • Het managementteam ondersteunen: je levert capaciteitsplanningen en rapportages aan het MT en brengt verbetervoorstellen in om de samenwerking en werkwijze te optimaliseren.

Je werkt nauw samen met een projectmanagement-officer (PMO’er) die je ondersteunt bij je taken. De PMO’er is je rechterhand en ogen en oren binnen het team. Samen gaan jullie de uitdagingen aan waar jij support bij vraagt.

Je zet je schouders eronder met …

Jouw collega’s van de afdeling Ruimte & Recht. Hier vorm je een team met veel nieuwe collega’s die zich met energie en enthousiasme inzetten voor de uitdagingen rondom de energietransitie. Je werkt samen met collega’s die het volledige spectrum van de ruimtelijke ordening ondersteunen, van een jurist omgevingsrecht, tot de rentmeester en de omgevingsmanager. Ook buiten het team krijg je veel ruimte om mee te denken en initiatief te nemen.

Zo pak jij het aan

Jij combineert strategisch denken en overzicht bewaren met oplossingsgericht handelen. Dankzij jouw empathisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden weet je effectief samen te werken en het projectteam te faciliteren. Je kunt goed delegeren en anderen aanspreken op hun verantwoordelijkheden. Mede daardoor lukt het jou om projecten succesvol af te ronden.

Over de klant:

De opdrachtgever is 1 van de 6 regionale netbeheerders in Nederland. Haar belangrijkste taak als netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het gas- en elektriciteitsnet in in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ook zorgen ze voor het transport van energie.

Eisen:

Verder heb je:

  • Hbo- of wo-niveau.
  • Bij voorkeur minimaal 8 jaar ervaring in project of programmamanagement.
  • Of ervaring in een leidinggevende rol
  • Kennis van ruimtelijke ordening en bestuurlijke processen.
  • Bij voorkeur een IPMA-C- of Prince2 Practitioner-certificering.
  • Bij voorkeur inhoudelijke kennis van één of meerdere specialismen van Ruimte & Recht, zoals grondverwerving, ruimtelijke inpassing of omgevingsmanagement en participatie.
  • Ben je minder ervaren maar wel enthousiast. Schroom niet om contact op te nemen om te bespreken wat mogelijk is.

Arbeidsvoorwaarden:

Toelichting:

Standplaats is Den Bosch/Eindhoven

Zakelijke kilometers per week: 100 km per week

Verhouding thuis werken / kantoor: 50/50

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 21 oktober 2024, voor 09.00 uur je recente Cv & motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Let op

·       Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

·       Gerichte motivatie verplicht!

·       Cv max. 7 pagina`s, Nederlands in Word

·       Er wordt gevraagd om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten voor de aanvraag van de VOG zijn voor de kandidaat

·       Er is bij niet alle enexis vestigingen parkeergelegenheid. De kandidaat is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een parkeerplaats. De kandidaat krijgt dit NIET vergoed vanuit Enexis. Advies: in all-in uurtarief verwerken voordat hij tekent/klaar is met de salarisonderhandelingen. Graag meenemen bij start contract en/of sollicitatiegesprek.

Jouw weg naar succes?

In 7 stappen en enkele dagen

  • 1

    Vind jouw opdracht

  • 2

    Reageer: stuur ons je cv

  • 3

    Wij checken jouw profiel met de opdracht(gever)

  • 4

    Telefonisch kennismaken met een recruiter van Circle8

  • 5

    Is er een match? We stellen je voor

  • 6

    Intakegesprek bij de opdrachtgever

  • 7

    Contract en let's go!