Terug
Den Haag
6 maand(en)
36 uur per week
1-11-2024
25-10-2024
Reageer nu
VNR-67600

Functieomschrijving:

Binnen dit programma zijn 3 ontwikkelteams en een Applicatiebeheer team (AB team). Applicatiebeheer is de laatste stop in de beheerketen en houdt zich bezig met het oplossen van productie verstoringen die de code raken. Het AB team heeft kennis van de code die door alle ontwikkelteams is opgeleverd en dus van alle onderdelen van het Portaal. Van jou, als Business Analist, wordt verwacht dat jij de functionele eisen van het portaal kent en vertaalt naar het team. Je analyseert de bugs en schrijft userstories uit en bespreekt die in de refinements. Je wordt onderdeel van het Business Analisten team en bent nauw in contact met de Product Owner en de verschillende stakeholders over de wensen en prioritering van de backlog. Je zorgt dat de documentatie wordt bijgewerkt en levert input voor de releasenotes. Je bent onderdeel van het chapter Business Analyse. Binnen het chapter voeren we impactanalyses voor nieuwe requirements uit.

Wil jij een bijdrage leveren aan het PGB2.0 Portaal? Vind je het leuk om bij een programma te 

werken en de verbinding te zoeken tussen de verschillende belanghebbenden? En houd je van een 

uitdaging in een dynamische omgeving? Kom dan het AB team versterken!

De kandidaat is een gedreven Business Analist die gewend is met meerdere multidisciplinaire teams te opereren en als spin in het web zeer nauwe banden onderhoudt met alle interne en externe stakeholders binnen het programma. De kandidaat is pro-actief en een bruggenbouwer

De kandidaat is bedreven in het snel schakelen tussen verschillende onderwerpen, het verwerken en combineren van informatie van stakeholders, en het overbrengen en handhaven van de teamoverstijgende visie. Je bent in staat om de kaders te handhaven waar binnen de ontwikkelteams moeten opereren. Daarnaast ben je in staat om vanuit technische en inhoudelijke kennis een bijdrage te verlenen aan het bepalen van de strategie en het ondersteunen van verschillende teamactiviteiten, zoals refinements en workshops.

De kandidaat beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. De kandidaat dient een grote mate van zelfstandigheid te hebben met betrekking tot het plannen, uitvoeren en bewaken van zijn/haar deelactiviteiten.

De kandidaat heeft relevante agile praktijkervaring en heeft kennis van security & privacy (privacy by design). Daarnaast heb je ervaring met het opstellen van use cases, epics en user stories i.c.m. story mapping, refinements, user stories, non-functionals en architectuur. Je hebt kennis en ervaring met het inhoudelijk sturen van agile teams, inclusief helder documenteren/communiceren (traceability). De kandidaat heeft ervaring in complexe Agile software ontwikkeltrajecten met meerdere ontwikkelteams en is in staat te coördineren tussen Business Analisten, PO, ontwikkelaars en testers. De kandidaat heeft technische affiniteit om mee te kunnen denken met de ontwikkelaars die SQL scripts schrijven en de code aan moeten passen, bij voorkeur in een Microsoft omgeving. Tevens ben je bekend met Atlassian Jira en/of Confluence.

Over de klant:

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Eisen:

  • Kandidaat beschikt over aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau
  • Kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en heeft ervaring in het opstellen van use cases, epics en user stories
  • Kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met digitaliseringsprojecten waarbij meerdere partijen gegevens met elkaar uitwisselen

Wensen:

  • Mate waarin de kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met Agile werken
  • Mate waarin de kandidaat aantoonbare ervaring heeft met het faciliteren van workshops in een groot stakeholderveld
  • Mate waarin de kandidaat aantoonbare ervaring heeft met ontwikkeling van diverse applicaties
  • De kandidaat heeft uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 25 oktober 2024, voor 15.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Jouw weg naar succes?

In 7 stappen en enkele dagen

  • 1

    Vind jouw opdracht

  • 2

    Reageer: stuur ons je cv

  • 3

    Wij checken jouw profiel met de opdracht(gever)

  • 4

    Telefonisch kennismaken met een recruiter van Circle8

  • 5

    Is er een match? We stellen je voor

  • 6

    Intakegesprek bij de opdrachtgever

  • 7

    Contract en let's go!