#groeien #doorstromen
15.08.2024
Leestijd 2 minuten

Automatisch verzekerd met de Servicepakketten van Circle8

Zelfstandig professionals en verzekeringen. Een combinatie die lang niet altijd vanzelfsprekend is terwijl het belang ervan heel groot kan zijn.

Daarom is in het pensioenakkoord afgesproken dat ook zzp’ers straks een AOV moeten hebben zodat alle werkenden in de toekomst beschermd zijn tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid.

Maar zo’n verplichting is en komt er niet op het gebied van aansprakelijkheid. Terwijl bijvoorbeeld een verkeerd advies, een gemiste deadline, per ongeluk lekken van informatie of domweg (water)schade aan hardware in bruikleen ook iedere zzp’er kan overkomen.

Dit is dan ook een van de redenen waarom de meerderheid van de zelfstandigen wel een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) en/of een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) heeft. Dat geldt ook voor de zzp’ers die via Circle8 opdrachten uitvoeren, zo blijkt uit een enquête die we eerder via LinkedIn uitvoerden. Daarom hebben we dit ook opgenomen in onze servicepakketten voor zelfstandig professionals. Zodat degenen die via Circle8 aan de slag gaan zich op een eenvoudige wijze kunnen verzekeren.

Maar ook voor de zelfstandig professionals die zelf al een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten kan het zeer voordelig zijn om dit in het vervolg via onze servicepakketten te regelen. De voordelen op een rij:

- Onze aansprakelijkheidsverzekering is een combinatie van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid waardoor zowel de beroepsfouten als materiele schade gedekt zijn. Het grote voordeel hiervan is dat er geen claims heen en weer geschoven kunnen worden maar alles onder 1 dekking valt.

- Jouw aansprakelijkheidsverzekering maakt onderdeel uit van je servicepakket waardoor alles automatisch geregeld is: opzeggen is niet nodig want als je opdracht afloopt loopt ook je gekoppelde servicepakket af, extra kosten zijn dus niet mogelijk.

- Anders dan bij verzekeraars betaal je GEEN eigen risico.

De gecombineerde beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering maakt onderdeel uit van het meest gekozen servicepakket (ZILVER) en bieden wij aan in samenwerking met ZP Zaken, dé specialist in verzekeringen voor zelfstandigen. Bekijk alle mogelijkheden van onze servicepakketten voor zelfstandig professionals op de speciale webpagina of neem vrijblijvend contact met ons op als er je hier nog vragen hebt.