25.09.2024
Leestijd 2 minuten

Kenter kiest voor Circle8

Kenter, de drijvende kracht achter energiezekerheid, groei en duurzame vooruitgang voor ondernemend Nederland, kiest voor de uitgebreide Managed Service Provider (MSP-dienstverlening) van Circle8.

Als voormalig dochterorganisatie van Alliander is Kenter geen onbekende voor Circle8. Maar na de verzelfstandiging van de aanbieder van innovatieve, integrale energieoplossingen begin dit jaar ontstond ook de behoefte aan uitgebreidere ondersteuning op het gebied van de tijdelijke inhuur van professionals:

de Managed Service Provider (MSP) van Circle8. Daar waar de dienstverlening zich voorheen richtte tot de veel beperktere standaard brokeractiviteiten voorziet de vernieuwde samenwerking nu in een door Circle8 bemande inhuurdesk, voor totale ontzorging van het inhuurproces.

Binnen deze complete dienstverlening fungeert de MSP-consultant van Circle8 als sparringpartner voor de inhurend manager en is daarmee het figuurlijke verlengstuk van de afdeling HR, Inkoop en Financiële administratie. Zo worden alle flex-aanvragen, de leverancierscontacten en -contracten en de volledige administratieve afhandeling van onboarding tot offboarding beheerd. De inzet van slimme software zorgt er bovendien voor dat het administratieve proces zo geruisloos mogelijk verloopt, garandeert compliancy en maakt resultaten meetbaar.

Speciale website

Met de start van deze samenwerking is ook een speciale website gelanceerd: op https://kenter.circle8.nl/ is alle informatie over Kenter inclusief een actueel overzicht van de openstaande vacatures terug te vinden.


Meer weten?

De vernieuwde samenwerking met Kenter start per 1 oktober 2024.Meer weten, vragen misschien? Neem een kijkje op de speciale website of stuur een bericht via ons contactformulier.