21.10.2024
Leestijd 1 minuten

Circle8 weer geselecteerd door DICTU

De Dienst ICT Uitvoering (DICTU) heeft Circle8 voor de vijfde (!) achtereenvolgende keer geselecteerd als een van de acht voorkeursleveranciers voor de tijdelijke inhuur van ICT-professionals.

DICTU is één van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid en ondersteunt de primaire processen van de ministeries van Economische Zaken (EZ) en Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur (LVVN), inclusief de uitvoeringsorganisaties. Daarnaast levert DICTU ICT-dienstverlening aan onderdelen van het Rijk, zoals de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, de Inspectie Leefomgeving en Transport en de Inspectie SZW.

Circle8 en DICTU zijn geen onbekenden van elkaar. Kasper Kropman, directeur intermediaire dienstverlening van Circle8: “Binnen Circle8 werken wij al jarenlang met een dedicated accountteam wat helemaal is ingespeeld en afgestemd op een optimale dienstverlening voor deze bijzondere opdrachtgever. We zijn er dan ook erg trots op dat DICTU ons weer heeft geselecteerd voor de komende 4 jaar.”



De uitvoeringsfase gaat per 1 november 2024 van start. De raamovereenkomst heeft een maximale looptijd van 4 jaar en een maximale totale opdrachtwaarde (plafondbedrag) van 396 miljoen euro. Meer weten, vragen misschien? Stuur een bericht naar Edwin Souwer, Senior Client Manager, via ons contactformulier.